Hoe orden ik mijn gedachten tijdens de lockdown?| Met Chrostin

Hier zit je dan in je kot. Je dagelijkse routine is helemaal veranderd en het is normaal als je het daar wat moeilijk mee hebt. Op zoek naar een leuke manier om je gedachten te ordenen? WAT WAT en @chrostin got you!

Lees verder onder de video

@chrostin_

Schrijven helpt. Samen met WAT WAT heb ik een Lockdown Diary bedacht. Gratis voor iedereen. 😌 ##fyp ##voorjou ##belgium ##art ##craft

♬ original sound - chrostin_

Illustratrice Chrostin maakte speciaal voor WAT WAT een lockdown dagboek. Met vragen om je gedachten even van je af te schrijven, een postkaart om naar je vrienden te sturen en een deurhanger om je broer of zus uit je kamer te houden.

Lees verder onder de afbeelding

Ik bekijk het letterlijk van dag tot dag (haha, dagboek) en soms schrijf ik echt een grappig moment in het dagboek - andere dagen praat ik over hoe het moeilijker ging en daarom heb ik geen schrik om ook negatieve gedachten op te schrijven. Het helpt om ze visueel te zien en er dan mee om te gaan in plaats van ze op te kroppen.

@chrostin

Download het lockdown dagboek, print het uit en ga helemaal los met stiften, stickers,...

PS: Chrostin maakte samen met WAT WAT ook een uitgebreidere, luxeversie. Het creatieve dagboek met de naam Schrijf maar wat is hier te koop.

FOTO: Christina De Witte