Hoe was jouw eerste kus?

Volgde je deze tips voor je eerste keer tongzoenen? Laat ons weten of ze je hielpen of niet! Heb je zelf betere tips? Deel ze hieronder mee.

Het gebeurde toen ik 13 jaar oud was. Het was al een paar daagjes aan tussen mij en een jongen, maar ik voelde totaal niks voor hem. Na een dag of vier heb ik besloten om het uit te maken. Ik nam hem ff apart om erover te spreken en hij kuste me meteen. Ik trok hem weg en sindsdien geen contact meer. Dus nu tel ik mijn tweede kus als eerste kus, ook al voelt t een beetje jammer... :-(

Lucy, 17 jaar

ik heb mijn eerste kus gehad op een fuif. Ik heb toen gekust met een jongen die veel te snel ging waardoor het niet zo heel speciaal voelde. Maar ik heb er zeker geen spijt van. Ik was van mening dat ik liever mijn eerste kus had met iemand die ik niet kende zodat ik die persoon daarna niet meer onder ogen moest komen, stel het was ongemakkelijk.

anoniem, 14 jaar

Heel snel snel en ongemakkelijk

{Empty}, 20 jaar

Het was geweldig ik kon mij helemaal in leven zelfs als ik een foutje maakte vond mijn partner het niet erg dankzij jullie tips. Ik wil jullie heel erg bedanken.

sara, 13 jaar

Mijn eerste kus was in het 5 de denk ik. Dan was ik samen met een jongen en dan had ik in de opvang van school een briefje gestuurd wnr wil je nog is kussen🫣 en hij antwoorde op die vraag met ja en dus dacht ik zo van wat?? En dan kwam die jongen naar de wc en ik sta daar zo van oké? Wat nu? En dan zegt hij wil je kussen en dus ik zeg ja natuurlijk en hij komt naar mij duwt mij tegen de muur en begon mij te kussen en zo stil te kreunen en mij vast te pakken en zo zaten wij super hard te kussen een half te tong zoenen

Olivia, 11 jaar

ik was een maand samen met mn vriend en we spraken af op te gaan wandelen in een bos. we stonden eventjes stil om te praten en elkaar te plagen met blaadjes enz. ineens nam hij me vast en gebeurde het gewoon. beste gevoel ooit!

c, 16 jaar

Ik was op de speelplaats met een van men vrienden, hij vroeg aan mij :" Kom is mee naar de wc, ik moet je iets tonen." natuurlijk ging ik mee , want ik was al een beetje verliefd op hem en ik dacht dat hij het aan ging vragen . Toen we voorbij het hoekje waren om naar de wc te gaan , pakte hij mij vast en duwde hij mij tegen de harde muur . Hij zei :" je bent van mij." . Hij begon mij toen te tongzoenen , we begonnen allebei lichtjes te kreunen. Hij pakte men kont vast , en begon dichter bij te komen. Totdat de leerkracht uit het wc kwam.. We kregen allebei nablijven voor 2 weken, maar ach ja het was de kus waard!

Amelie, 10 jaar

we hielden handen vast, keken elkaar in de ogen en bogen naar voor en kusten in de fietsenstalling

dokter mirandaaa, 13 jaar

Ik was op een feestje van Johan ik zat in het zesde het begon met een knuffel ma daarna werd dat een kusje😏 ik vond het lekker

Anoniempje, 12 jaar