Waar word jij gelukkig van ?

Ik krijg een boost wanneer ik goeie muziek luister.

Flopy, 16 jaar

Ik word gelukkig als ik mijn vriend(inn)en zie lachen, naar de hemel kijken en fantasierijke figuren zoeken, lekker onnozel doen met mijn bf's en slagwerk spelen met de samenspelgroep.

Abigail, 13 jaar

Naar de zonsondergang of de sterren kijken. Ook muziek luisteren maakt me gelukkig, dan kan ik alles een beetje vergeten. 

Lil brain, 14 jaar

Iedereen zoekt geluk. Ze zoeken op grote plekken. Maar voor mij is geluk maar een heel klein dingetje, die veel groter wordt als ik het in handen neem. Als ik bijvoorbeeld samen met mijn bestie op stap ga en we vallen op onze bek op een springkasteel,we lasershooten tot we er bij neervallen of we doen samen aan mind relaxation om daarna nog eens goed te kunnen lachen, dan ben ik gelukkig

Amber, 10 jaar

Van leuke dingen met familie en vakantie en van lang uitslapen maar zeker niet van school:(

Nutella, 12 jaar

Het belangrijkste voor mij is mezelf kunnen zijn. Met mezelf zijn versta ik kunnen dragen wat ik wil, kleding kapsel.. Ik wil de ene dag rondlopen in een joggingbroek en de andere dag in een galakleed. Ik vind het heel belangrijk om me te kleden in hoe ik mij op dat moment voel en dat het niet uitmaakt of dat mannelijk of vrouwelijk is. Je mag ook een mengeling van bijde zijn. Dat is voor mij gelukkig zijn.

Fatou Ka, 17 jaar

De machtige zonsondergang bekijken.

Sarah, 16 jaar

Mijn poes maakt mij gelukkig. Omdat hij super schattig is.

Snoes, 10 jaar

Seks!

Boy123, 16 jaar

Kleine kindjes die gelukkig zijn en soms kan ik ook zo genieten van de natuur of van een landschap en heel soms kan ik in de morgens zo gelukkig opstaan dan sta ik al zingend op doe de ramen open en haal diep adem ik ben gelukkig en jullie hopelijk ook

Iemand, 12 jaar

Als ik zie dat mijn gezin ook blij is.

Mormona, 17 jaar

Mijn lief, een goede vriendinnengroep, vrije tijd, rust en geen stress.

Snouksnouk, 15 jaar

Ik word gelukkig van mijn hobby, want daar kan ik mezelf zijn en mijn problemen van op school vergeten.

Spook, 17 jaar

Zonsondergang, zonsopgang, naar sterren en de maan kijken, met vriendinnen zijn, eens lekker snoepen, lezen, leren over Grieken en Romeinen, soms filosofie, tekenen, goede punten... maar het meest van alles: dieren! Dieren kunnen je aan het lachen maken, je troosten, je beste maatje zijn, je eens goed knuffelen, ..... ze zijn super!

PaardenGirl, 11 jaar

Muziek luisteren is één van mijn favoriete dingen om te doen. Wat ik ook leuk vind is naar de lucht kijken, vooral 's avonds dan wanneer er sterren zijn. Waarvan ik ook rustig word is wandelen.

kaktus ;), 17 jaar

ik word gelukkig van gewoon alleen te zijn of van bij mijn lief te zijn, want dan voel ik me rustig en op mijn gemak.

dog, 16 jaar