Waar word jij gelukkig van?

ik word er gelukkig van nieuwe vrienden die ik kan vertrouwen :-)

chille wolvin, 12 jaar

Een lach, een knuffel, liefde, aandacht, plezier... Al deze dingen kunnen mij zo gelukkig maken en ook al loopt mijn dag niet goed, kan dit altijd mijn dag terug rechtop zetten. Het is belangrijk om positief te blijven en niet over jezelf te twijfelen. Iedereen is anders, en iedereen maakt iemand anders gelukkig op zijn eigen manier.

Soraya, 14 jaar

Ik word gelukkig van mijn gezin, familie, vrienden en dieren. Als er gewoon een wereld is zonder problemen!!!

Fien, 12 jaar

Ik word echt gelukkig als ik praat met mijn leerkrachten🥰🥰🥰

selam, 17 jaar

Sporten en muziek luisteren doe ik graag met de juiste muziek heb ik mijn ritme om te voetballen

DON, 16 jaar

Ik word gelukkig van voetbal 🏆

Paulo, 11 jaar

Ik word echt gelukkig als ik mijn beste vriendin kan zien 😊💕✨

Raitshil, 13 jaar

Als ik met een simpel berichtje om te laten weten dat ik aan hem/haar denk en een fijne dag wens, iemand zijn dag ook echt beter kan maken. Het zijn de kleine dingen in het leven die tellen 🙂

8'je, 19 jaar

Ik word gelukkig van dingen doen die ik zelf kan bepalen. Ik heb wat problemen met een overprotective vriendin. Daarvan mag ik nog niet eens een bericht sturen naar iemand anders of ze wordt al boos. Ik heb bij haar of met haar in mijn leven geen vrijheid meer. Dus ik word gelukkig van vrijheid en al mijn andere vriendinnen.

Hetmeisjedatjenietkent, 14 jaar

Ik word echt gelukkig van mezelf te kunnen zijn.

Girllover, 15 jaar

Harry Potter lezen. Anderen helpen en bij mijn beste vrienden zitten.

Potterhead, 14 jaar

De lente, de eerste bloem die bloeit in onze tuin en op blote voeten door het pas gemaaide gras lopen.

Laura, 12 jaar

Ik word gelukkig van mijn vriendje, als ik bij hem ben vergeet ik al mijn zorgen.

Celine, 14 jaar

Muziek luisteren en een dik boek lezen.

Layla, 14 jaar

Muziek luisteren is een zeer goede therapie. Het verzet je zinnen. Ik speel ook piano. Maak regelmatig een grote wandeling van een uur. En lees veel romans.

Livi, 18 jaar

Ik word gelukkig van een hele dag thuis met eten en een filmpje op. Dan kan ik lekker ontspannen zonder zorgen aan mijn hoofd.

Paardjehup, 14 jaar

Ik word gelukkig van eten en van mijn huisdieren.

Zumre, 13 jaar

Ik word gelukkig van mijn familie. Als mijn familie gelukkig is, ben ik ook gelukkig. Vooral als die trots op me zijn.

Sowwnotyourebusines, 14 jaar

Ik word gelukkig rond mijn vriendinnen. Ze zijn positief, grappig en heel lief. Ik word ook heel gelukkig wanneer ik naar muziek luister. Muziek kalmeert mij, maar geeft mij ook energie. Als ik teken heeft mijn tekening een bedoeling. Ik zet muziek op en mijn handen doen het werk. Ik voel dat ik in een rustige wereld ben en het is heel leuk.

Taesticles, 13 jaar

Ik word gelukkig van een goed rapport! De reacties van mijn leerkrachten zijn altijd positief, over mijn werkhouding tijdens de schoolweek. Hopelijk hou ik goeie rapporten vol tot m’n laatste jaar!

Smurfinxx, 13 jaar

Ik word gelukkig als het vakantie is, dan heb ik vrije tijd.

Spike, 13 jaar

Ik word gelukkig als mijn ouders blij zijn door iets dat ik heb gedaan.

Hoihoi, 14 jaar

Ik word gelukkig van familiefeesten en de gezelligheid die er rond hangt. Ik word gelukkig wanneer ik bij mijn moeder ben. Ik word gelukkig van de schoolvakanties. Ik word gewoon zeer gelukkig wanneer ik bij m'n familie ben.

H3alal_spongebob, 13 jaar

Als ik een leuke dag had met mijn vrienden.

Kat, 14 jaar

Ik krijg een boost wanneer ik goeie muziek luister.

Flopy, 16 jaar

Ik word gelukkig als ik mijn vriend(inn)en zie lachen, naar de hemel kijken en fantasierijke figuren zoeken, lekker onnozel doen met mijn bf's en slagwerk spelen met de samenspelgroep.

Abigail, 13 jaar

Naar de zonsondergang of de sterren kijken. Ook muziek luisteren maakt me gelukkig, dan kan ik alles een beetje vergeten. 

Lil brain, 14 jaar

Iedereen zoekt geluk. Ze zoeken op grote plekken. Maar voor mij is geluk maar een heel klein dingetje, die veel groter wordt als ik het in handen neem. Als ik bijvoorbeeld samen met mijn bestie op stap ga en we vallen op onze bek op een springkasteel,we lasershooten tot we er bij neervallen of we doen samen aan mind relaxation om daarna nog eens goed te kunnen lachen, dan ben ik gelukkig

Amber, 10 jaar

Van leuke dingen met familie en vakantie en van lang uitslapen maar zeker niet van school:(

Nutella, 12 jaar

Het belangrijkste voor mij is mezelf kunnen zijn. Met mezelf zijn versta ik kunnen dragen wat ik wil, kleding kapsel.. Ik wil de ene dag rondlopen in een joggingbroek en de andere dag in een galakleed. Ik vind het heel belangrijk om me te kleden in hoe ik mij op dat moment voel en dat het niet uitmaakt of dat mannelijk of vrouwelijk is. Je mag ook een mengeling van bijde zijn. Dat is voor mij gelukkig zijn.

Fatou Ka, 17 jaar

De machtige zonsondergang bekijken.

Sarah, 16 jaar

Mijn poes maakt mij gelukkig. Omdat hij super schattig is.

Snoes, 10 jaar

Seks!

Boy123, 16 jaar

Kleine kindjes die gelukkig zijn en soms kan ik ook zo genieten van de natuur of van een landschap en heel soms kan ik in de morgens zo gelukkig opstaan dan sta ik al zingend op doe de ramen open en haal diep adem ik ben gelukkig en jullie hopelijk ook

Iemand, 12 jaar

Als ik zie dat mijn gezin ook blij is.

Mormona, 17 jaar

Mijn lief, een goede vriendinnengroep, vrije tijd, rust en geen stress.

Snouksnouk, 15 jaar

Ik word gelukkig van mijn hobby, want daar kan ik mezelf zijn en mijn problemen van op school vergeten.

Spook, 17 jaar

Zonsondergang, zonsopgang, naar sterren en de maan kijken, met vriendinnen zijn, eens lekker snoepen, lezen, leren over Grieken en Romeinen, soms filosofie, tekenen, goede punten... maar het meest van alles: dieren! Dieren kunnen je aan het lachen maken, je troosten, je beste maatje zijn, je eens goed knuffelen, ..... ze zijn super!

PaardenGirl, 11 jaar

Muziek luisteren is één van mijn favoriete dingen om te doen. Wat ik ook leuk vind is naar de lucht kijken, vooral 's avonds dan wanneer er sterren zijn. Waarvan ik ook rustig word is wandelen.

kaktus ;), 17 jaar

ik word gelukkig van gewoon alleen te zijn of van bij mijn lief te zijn, want dan voel ik me rustig en op mijn gemak.

dog, 16 jaar