Naar wie kijk jij op?

ik kijk op naar addison rae easterling ze krijgt zot veel haat en toch blijft ze door vechten blijft ze positief in het leven staan en dat zorgt ervoor dat ik haar smile mee pak in mijn leven en hoe zij haar verdriet en kwaadheid uitzet in energie ik probeer dat nu door haar ook elke dag te doen

Wirte, 14 jaar

Ik voel me vaak down. Ik kijk op naar Olivia Rodrigo. Ik luister naar haar liedjes als ik me verdrietig voel. Echt waar hé, ze is 18 en verovert heel de wereld. En ze laat mij gelukkig zijn.

Lolo, 12 jaar

Ik kijk op naar BTS. Het is een beroemde K-pop band maar ze krijgen veel te maken met haat en racisme. Veel K-pop groepen krijgen haat en worden 'chingchangchong' of zo genoemd, terwijl ze soms levens redden zoals ze deden bij mij. Ik was op mijn slechtste toen ik hun vond. Ze krijgen veel haat maar ondanks dat blijven ze doorgaan en leren ze hun fans om van zichzelf te houden. Ze zetten altijd een glimlach op mijn gezicht. Btw: voor de Armys hier, purple you <3

Anoniem, 12 jaar

Ik kijk op naar Louis Tomlinson en Lil Peep. Ze hebben mijn leven écht veranderd! Ik kijk naar ze op omdat ze erg sterk zijn. Ze hebben dingen meegemaakt, maar zijn toch blijven doorgaan met een lach op hun gezicht. Ze hebben me geleerd sterk in mijn schoenen te staan, zelfs als het wat minder gaat.

Anoniem, 14 jaar

Ik kijk enorm hard op naar Laura Tesoro en Olivia Trappeniers, het zijn 2 toppers van dames en kunnen prachtig zingen! Ik hoop echt dat ik ze snel kan ontmoeten :) Ook kijk ik op naar Tatyana Belloy (haar ken ik persoonlijk) ze is er altijd voor mij en heeft zelf enorm veel talent! Dat maakt haar zo leuk! Als laatste kijk ik enorm op naar een leerkracht van mij op school, ze is mijn (vertrouwensleerkracht) ik kan altijd bij haar terecht als er iets is! Ze is echt een topper!

unicorn12, 16 jaar

Ik kijk op naar mijn oudere nichtje, ze is altijd als een soort zus voor mij geweest. Want in mijn gezin ben ik de oudste en heb ik twee jongere broers.

Lotte, 12 jaar

Ik kijk vooral op naar de Belgian Cats. Die hebben al zoveel geschiedenis geschreven. Emma Meeseman is nu eigenlijk wel de topper. Ook vooral Julie Vanloo, zij speelde afgelopen maanden in Australië Townsville. Ik keek ook op naar Kobe Bryant. Maar die is jammer genoeg overleden.

Cams, 15 jaar

Ik kijk op naar mijn opa, ook al is hij overleden, hij is mijn grote voorbeeld.

Fleur, 13 jaar

Ik hou van mijn vriendin Sabrina.

Oumaima, 14 jaar

Ik kijk op naar mijn zus, gewoon hoe ze in het leven staat, hoe mooi ze is, ... Ik kan altijd bij haar terecht.

Rachelgreen, 15 jaar

Ik kijk heel erg op naar een meisje uit mijn klas. Ze is grappig, spontaan, lief en knap. We zijn niet echt vriendinnen, maar ze is echt geweldig.

Anoniempje, 14 jaar

Ik heb er twee: Hailey Kiyoko, vooral omdat ze durft uit te komen voor haarzelf, ze maakt er zelfs muziek rond. Mijn leerkracht, ze is er altijd voor mij als ik wil praten of gewoon efkes rust wil, want het goed niet echt goed met mij en zij is er al altijd voor mij geweest.

Anoniempje, 16 jaar

Ik kijk op naar mijn mama! Het is misschien cliché, maar het is echt wel zo! Zo’n krachtige vrouw die met haar beide voeten op de grond staat, zou ik later ook graag willen worden!

Anoniempke, 18 jaar

Hey, ik wil even de artiesten en muziek waar ik het liefst naar luister met jullie delen. New Hope Club: Een super goede band. Ze bestaat uit 3 jongens van 19 en 20 jaar oud. Hun liedjes zijn echt megagoed en ze leven echt voor hun muziek en ik vind dan ook dat ze veel meer aandacht en bekendheid verdienen dan ze nu hebben. Roadtrip: Dit is een boyband die bestaat uit 5 jongens. Ze hebben toffe liedjes, super goede covers en ze hebben ook een vlogkanaal waar ze geweldige en grappige filmpjes posten. ZEKER CHECKEN. Why Don't We: Ook een boyband van 5 jongens. Deze band is wel al wat bekender dan de vorige 2 en hun liedjes vind ik echt geweldig. Ik ben ook nog megagrote fan van Niall Horan

Fangirl, 17 jaar

Mijn grote voorbeeld is mijn lievelingsleerkracht, omdat zij altijd naar mij luistert als ik behoeften heb om mijn hart te luchten. Mijn thuissituatie is heel erg slecht en gelukkig is ze er altijd voor mij. Ze geeft mij ook positieve complimenten als ik het moeilijk heb en dat doet ongelooflijk veel deugd.

Donzige Pluim, 25 jaar

ik kijk op naar mijn opa. hij is gestorven aan kanker, maar hij was een goed mens.

Amber, 10 jaar