Naar wie kijk jij op?

Sem. Sem gaat goed om met elke situatie. Hij is assertief en wordt door iedereen als aardig gezien.

NAAM, 16 jaar

ik kijk op naar emma watson zij inspireerde me om een feminist ik weet nu dat iedereen gelijk is en iedereen gelijke kansen mag en kan krijgen ik ben heel blij dat ik nu een feminist ben want vroeger was ik heel bot geweest tegen anderen maar emma heeft me laten inzien dat hoe je er ook uitziet je jezelf mag zijn!

mens

Billie Eilish.

A., 11 jaar

Ik kijk op naar One Direction. Dus Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne en Zayn Malik. Elk zijn ze mooi op hun manier en elk brengen zij mij iets dat mijn ouders mij nooit gaven. Ze geven elk hun verhaal en elk een andere boodschap die mij brengt tot wie ik vandaag ben. Het klinkt misschien raar maar het is wel zo.

Jade, 17 jaar

Mijn moeder worstelt elke dag met depressies. Ze is al bijna 18 jaar ziek. Sommige dagen is ze in orde, en andere dagen helemaal niet. Ik bewonder haar omdat het een mentale ziekte is en het is moeilijk te behandelen. Ze moet veel medicatie nemen, wat zowel haar lichaam als haar geest verandert. Maar ze probeert altijd de moed erin te houden voor mijn zus, mijn vader en mij. De opsluiting was zeer zwaar, zij moest in het ziekenhuis worden opgenomen, maar nu is zij beter en zal binnenkort het ziekenhuis kunnen verlaten.

Ayline, 20 jaar

Ik kijk op naar Elodie Gabias omdat ze altijd zichzelf is en kan zijn!!!

Bezig bijtje, 12 jaar

ik kijk op naar mega mindy

wannes, 15 jaar

Ik kijk erg op naar Grandson (zanger). Hij legt echt zoveel emotie in zijn liedjes waardoor ik me erg kan inleven in zijn muziek. Hij zingt ook over actuele onderwerpen (vooral voor/over jeugd). Echt top!

Kiara, 15 jaar

ik kijk op naar addison rae easterling ze krijgt zot veel haat en toch blijft ze door vechten blijft ze positief in het leven staan en dat zorgt ervoor dat ik haar smile mee pak in mijn leven en hoe zij haar verdriet en kwaadheid uitzet in energie ik probeer dat nu door haar ook elke dag te doen

Wirte, 14 jaar

Ik voel me vaak down. Ik kijk op naar Olivia Rodrigo. Ik luister naar haar liedjes als ik me verdrietig voel. Echt waar hé, ze is 18 en verovert heel de wereld. En ze laat mij gelukkig zijn.

Lolo, 12 jaar

Ik kijk op naar BTS. Het is een beroemde K-pop band maar ze krijgen veel te maken met haat en racisme. Veel K-pop groepen krijgen haat en worden 'chingchangchong' of zo genoemd, terwijl ze soms levens redden zoals ze deden bij mij. Ik was op mijn slechtste toen ik hun vond. Ze krijgen veel haat maar ondanks dat blijven ze doorgaan en leren ze hun fans om van zichzelf te houden. Ze zetten altijd een glimlach op mijn gezicht. Btw: voor de Armys hier, purple you <3

Anoniem, 12 jaar

Ik kijk op naar Louis Tomlinson en Lil Peep. Ze hebben mijn leven écht veranderd! Ik kijk naar ze op omdat ze erg sterk zijn. Ze hebben dingen meegemaakt, maar zijn toch blijven doorgaan met een lach op hun gezicht. Ze hebben me geleerd sterk in mijn schoenen te staan, zelfs als het wat minder gaat.

Anoniem, 14 jaar

Ik kijk enorm hard op naar Laura Tesoro en Olivia Trappeniers, het zijn 2 toppers van dames en kunnen prachtig zingen! Ik hoop echt dat ik ze snel kan ontmoeten :) Ook kijk ik op naar Tatyana Belloy (haar ken ik persoonlijk) ze is er altijd voor mij en heeft zelf enorm veel talent! Dat maakt haar zo leuk! Als laatste kijk ik enorm op naar een leerkracht van mij op school, ze is mijn (vertrouwensleerkracht) ik kan altijd bij haar terecht als er iets is! Ze is echt een topper!

unicorn12, 16 jaar

Ik kijk op naar mijn oudere nichtje, ze is altijd als een soort zus voor mij geweest. Want in mijn gezin ben ik de oudste en heb ik twee jongere broers.

Lotte, 12 jaar

Ik kijk vooral op naar de Belgian Cats. Die hebben al zoveel geschiedenis geschreven. Emma Meeseman is nu eigenlijk wel de topper. Ook vooral Julie Vanloo, zij speelde afgelopen maanden in Australië Townsville. Ik keek ook op naar Kobe Bryant. Maar die is jammer genoeg overleden.

Cams, 15 jaar

Ik kijk op naar mijn opa, ook al is hij overleden, hij is mijn grote voorbeeld.

Fleur, 13 jaar

Ik hou van mijn vriendin Sabrina.

Oumaima, 14 jaar

Ik kijk op naar mijn zus, gewoon hoe ze in het leven staat, hoe mooi ze is, ... Ik kan altijd bij haar terecht.

Rachelgreen, 15 jaar

Ik kijk heel erg op naar een meisje uit mijn klas. Ze is grappig, spontaan, lief en knap. We zijn niet echt vriendinnen, maar ze is echt geweldig.

Anoniempje, 14 jaar

Ik heb er twee: Hailey Kiyoko, vooral omdat ze durft uit te komen voor haarzelf, ze maakt er zelfs muziek rond. Mijn leerkracht, ze is er altijd voor mij als ik wil praten of gewoon efkes rust wil, want het goed niet echt goed met mij en zij is er al altijd voor mij geweest.

Anoniempje, 16 jaar

Ik kijk op naar mijn mama! Het is misschien cliché, maar het is echt wel zo! Zo’n krachtige vrouw die met haar beide voeten op de grond staat, zou ik later ook graag willen worden!

Anoniempke, 18 jaar

Hey, ik wil even de artiesten en muziek waar ik het liefst naar luister met jullie delen. New Hope Club: Een super goede band. Ze bestaat uit 3 jongens van 19 en 20 jaar oud. Hun liedjes zijn echt megagoed en ze leven echt voor hun muziek en ik vind dan ook dat ze veel meer aandacht en bekendheid verdienen dan ze nu hebben. Roadtrip: Dit is een boyband die bestaat uit 5 jongens. Ze hebben toffe liedjes, super goede covers en ze hebben ook een vlogkanaal waar ze geweldige en grappige filmpjes posten. ZEKER CHECKEN. Why Don't We: Ook een boyband van 5 jongens. Deze band is wel al wat bekender dan de vorige 2 en hun liedjes vind ik echt geweldig. Ik ben ook nog megagrote fan van Niall Horan

Fangirl, 17 jaar

Mijn grote voorbeeld is mijn lievelingsleerkracht, omdat zij altijd naar mij luistert als ik behoeften heb om mijn hart te luchten. Mijn thuissituatie is heel erg slecht en gelukkig is ze er altijd voor mij. Ze geeft mij ook positieve complimenten als ik het moeilijk heb en dat doet ongelooflijk veel deugd.

Donzige Pluim, 25 jaar

ik kijk op naar mijn opa. hij is gestorven aan kanker, maar hij was een goed mens.

Amber, 10 jaar

Ik kijk op naar mensen die zelfzeker zijn, want dat ben ik niet. Ik kijk te veel naar de andere mensen, en dan denk ik dat ik raar en niet genoeg ben.

Lala, 15 jaar

ik kijk op naar mijn beste vriendin, zij is zo perfect, geweldig, mooi, lief, leuk,... er zijn geen woorden om te beschrijven hoe perfect zij is. ik weet wel niemand is perfect maar zij wel. dus dankje f..re

anoniem_123, 13 jaar