Naar wie kijk jij op?

Ik kijk op naar mijn mama! Het is misschien cliché, maar het is echt wel zo! Zo’n krachtige vrouw die met haar beide voeten op de grond staat, zou ik later ook graag willen worden!

Anoniempke, 18 jaar

Hey, ik wil even de artiesten en muziek waar ik het liefst naar luister met jullie delen. New Hope Club: Een super goede band. Ze bestaat uit 3 jongens van 19 en 20 jaar oud. Hun liedjes zijn echt megagoed en ze leven echt voor hun muziek en ik vind dan ook dat ze veel meer aandacht en bekendheid verdienen dan ze nu hebben. Roadtrip: Dit is een boyband die bestaat uit 5 jongens. Ze hebben toffe liedjes, super goede covers en ze hebben ook een vlogkanaal waar ze geweldige en grappige filmpjes posten. ZEKER CHECKEN. Why Don't We: Ook een boyband van 5 jongens. Deze band is wel al wat bekender dan de vorige 2 en hun liedjes vind ik echt geweldig. Ik ben ook nog megagrote fan van Niall Horan

Fangirl, 17 jaar

Mijn grote voorbeeld is mijn lievelingsleerkracht, omdat zij altijd naar mij luistert als ik behoeften heb om mijn hart te luchten. Mijn thuissituatie is heel erg slecht en gelukkig is ze er altijd voor mij. Ze geeft mij ook positieve complimenten als ik het moeilijk heb en dat doet ongelooflijk veel deugd.

Donzige Pluim, 25 jaar

ik kijk op naar mijn opa. hij is gestorven aan kanker, maar hij was een goed mens.

Amber, 10 jaar