“We hadden seks en hij maakte foto’s zonder dat ik het besefte” | Dorien (18)

Ik heb een aantal maanden geleden een jongen leren kennen. Ik heb al een paar slechte relaties met bedrog en overspel achter de rug, dus ik laat jongens meestal links liggen. Maar deze keer was het anders, ik kon echt mezelf zijn bij hem en ik had het gevoel dat we elkaar goed begrepen.

Van het een kwam het ander en onze relatie werd steeds sterker. We kusten voor de eerste keer. Voorspel hadden we ook af en toe, maar ik had duidelijk laten weten dat ik nog niet klaar was voor de volgende stap. Hij zei toen dat hij mij begreep en dat hij dat helemaal niet erg vond.

Later werd er een fuif georganiseerd in het dorp. Ik had gevraagd of hij geen zin had om af te komen en hij zei maar al te graag ‘ja’. Ik heb me die avond rot geamuseerd, alleen kon ik er mij de ochtend nadien weinig van herinneren.

Toen ik de volgende dag naar school ging, waren er allemaal rare blikken op mij gericht. Mensen die ik niet kende spraken mij plots aan over vreemde dingen. Ik wist niet wat er gaande was, maar daar kwam ik maar al te snel achter…

Gelukkig was er niets ergs op de foto's te zien, enkel wat bloot van mijn benen. Over mijn geslachtsdelen had hij een laken gelegd.

Dorien, 18 jaar

Mijn toenmalig lief had mij die nacht mee naar bed genomen. We hebben seks gehad en hij heeft foto's van mij gemaakt. Gelukkig was er niets ergs op de foto's te zien, enkel wat bloot van mijn benen, maar over mijn geslachtsdelen had hij een laken gelegd. De foto's waren al bij een aantal mensen geraakt.

Ik was kapot van verdriet omdat hij mij gebruikt had, maar ook omdat hij mijn privacy had geschonden.

Mijn stiefmama werkt bij de zederecherche, dus gelukkig kon ik met mijn verhaal bij haar terecht. Zij heeft er alles aan gedaan om de foto's te laten verdwijnen. Een klacht heb ik laten vallen. Ik wou dit moment en de jongen zelf zo snel mogelijk vergeten.

Ik hoop met dit verhaal veel meisjes te waarschuwen. Vertrouw niet elke jongen. Verliefdheid maakt blind en soms zie je niet met wie je echt te maken hebt. Seks moet je hebben met iemand die je voor de volle honderd procent vertrouwt!

We veranderden de naam en foto omdat de inzender anoniem wilde blijven.

Nood aan een babbel?

Praat erover