Ik wil naar het buitenland trekken. Wat is er mogelijk?

Je bent jong en je wil naar het buitenland. Niet als toerist of om je bucket list af te vinken, maar om er een andere cultuur te ontdekken, om nieuwe mensen te ontmoeten, om een taal te leren, jezelf (beter) te leren kennen...

In het buitenland kan je niet alleen reizen, je kan er ook vrijwilligerswerk te doen, studeren of stage lopen … Maar hoe pak je zoiets aan? Bij wie kan je terecht met die plannen? En wat kost dat?

Go Strange geeft je een overzicht van organisaties waarmee je als Vlaamse jongere van 14 tot 30 jaar de wereld kan verkennen.

Doe je het liever op eigen houtje? Ook dan vind je bij Go Strange alle informatie. Van beurzen en subsidies tot tips om je zo goed mogelijk voor te bereiden voor jouw buitenlands avontuur.

Nog geen idee wat je precies wil gaan doen? Blader zeker eens door de getuigenissen en laat je inspireren door de ervaringen van andere jongeren.

Klaar om alles te weten te komen over naar het buitenland gaan? Surf naar www.gostrange.be en ontdek alle mogelijkheden.