Wat vind jij belangrijk in een relatie?

ik vind het belangrijk in een relatie dat je eerlijk bent en niet tegen elkaar liegt. Dat je echt dingen aan elkaar kunt vertellen. ik vind dat je in een relatie ook echt met elkaar moet praten over dingen waar je mee zit. Je moet ook je grenzen kunnen aangeven en zeggen als je dingen echt niet wilt, want dan snapt je vriendje/vriendin het. Maar als je bang bent in een relatie praat dan met iemand erover.

black Raven, 14 jaar

voor mij moet ik een lief kunnen vertrouwen, er alles aan kunnen vertellen en niet bang zijn dat zij mij bedriegt😍

chille wolvin, 12 jaar

Eerlijkheid en respect voor elkaar zijn voor mij de basisstenen van een relatie!

esther, 18 jaar

Gespierd lijf Lief Grappig Zorgzaam Tussen slordig en ordelijk

Lienlaan, 14 jaar

Gewoon dat je uzelf kan zijn. Zo kan je over alles praten en gewoon gek doen zonder u zorgen te hoeven maken dat uw partner u raar gaat vinden. En nog beter, als je dit samen kan doen!

Lieselot, 19 jaar

Zoveel mogelijk tijd met iemand doorbrengen. Als de een het liever wat rustiger aan wil doen respecteer dat dan.

Ozzy069, 12 jaar

Lach als beste vrienden, communiceer volwassen, love like crazy

Oooo, 17 jaar

Zeker nooit twijfelen aan elkaar

Anoniem, 18 jaar

Vertrouwen is het belangrijkste in een relatie, als je jouw vriend/vriendin niet of moeilijk kan vertrouwen zit er niet zoveel potentieel in, vertrouwen is de basis voor een goede succesvolle relatie. Daarnaast is respect ook belangrijk, je moet elkaars keuzes, interesses, voorkeuren accepteren. Je behandelt je vriend/vriendin zoals je zelf behandeld wil worden.

Norah, 16 jaar

Het vertrouwen in een relatie is een van de belangrijkste dingen, het bij die persoon zijn en elkaar vergeven voor fouten (buiten bedriegen) je moet elkaar beschermen er voor elkaar zijn en elkaar nooit jaloers maken over wat dan ook en zeker van elkaar houden en elkaar niks laten doen wat je niet wilt. en elkaar nooit laten vallen voor iemand anders en niet opgeven in een relatie veel knuffelen en niemand er tussen laten komen! dat is wat ze noemen een relatie xd

Axelle, 15 jaar

Je moet kunnen viben met de andere persoon. Op het zelfde level zitten op veel vlakken kan zorgen voor goede communicatie, vertrouwen, plezier.

Anna, 17 jaar

Communicatie is enorm belangrijk in een relatie. Zonder communicatie is er geen vertrouwen. Zelfs over de kleinste dingen moet gecommuniceerd worden, of wanneer iets dwarszit moet het mogelijk zijn om het hierover te praten zonder ruzie te maken.

Rosie, 20 jaar

Je moet respect hebben voor elkaar, je moet elkaar kansen geven en als één van de twee iets niet wilt dan moet je dat aanvaarden.

Watermeloengirl, 12 jaar

Het belangrijkste is vertrouwen en elke dag klaarstaan voor je partner. Laten weten en voelen dat je elkaar graag ziet.

Lore, 20 jaar

Respect, je moet elkaar bijna alles kunnen zeggen, geen geheimen.

Eenzaam meisje, 15 jaar

Ik denk vooral 100% vertrouwen hebben in elkaar en ook gewoon een beetje ruimte geven, maar ook zo een beetje weer niet. En veel leuke dingen samen doen.

Anoniemke, 13 jaar

Mijn ideale lief is iemand tegen wie ik alles kan zeggen, die me ondersteunt als ik het moeilijk heb, die respect heeft voor anderen en zorg draagt voor de mensen om hem heen. Hij is open minded, praat graag en knuffelt veel. Hij moet betrouwbaar zijn, en willen praten over zijn problemen zodat we ze kunnen oplossen.

Sarah, 18 jaar

Ik denk dat het belangrijk is om open te zijn tegen elkaar, dat je geen dingen achterhoudt voor de ander en elkaar vertrouwt. Je moet jezelf kunnen zijn, en je moet elkaar ook respecteren. Die persoon is wie hij/zij is, en je moet ook met zijn/haar slechtere kantjes leren omgaan.

Gorilla, 13 jaar

Vertrouwen en een beetje plaats geven, bijvoorbeeld niet aan me plakken.

Lol, 11 jaar

Je moet elkaar respecteren en eerlijk tegen elkaar zijn...

IkbensuperkoelXD, 13 jaar

Je moet hetzelfde voor elkaar voelen. Je hebt vertrouwen en liefhebben nodig in een relatie.

123456, 15 jaar

Ik vind eerlijkheid en communicatie de sleutel tot een goede relatie.

Anoniem, 18 jaar

Ik vind het belangrijk in een relatie dat je vaak knuffels, complimentjes, eventueel een kus geeft...

Stabilo Boss, 12 jaar

Ik vind het belangrijk dat je veel seks kan hebben en dat je een kind kunt hebben.

Lena, 17 jaar

Je moet vertrouwen hebben in vrienden, familie, vriendje/vriendinnetje en zelfzeker zijn.

Anoniem, 12 jaar

ik denk vooral respect en vertrouwen loyaliteit

anoniem, 14 jaar

Je moet elkaar 100% kunnen vertrouwen en je moet echt jezelf kunnen zijn in een relatie.

Anoniempke, 18 jaar

Je moet elkaar kunnen steunen en vertouwen en elkaar acepteren zoals je bent

gingeruufd, 16 jaar

Het is belangrijk dat je elkaar respecteert. Je eigen grenzen stellen en die van een ander respecteren is ook belangrijk. Lief zijn voor elkaar en elkaar geen pijn doen.

Vrije Vlinder, 10 jaar

Je moet elkaar kunnen steunen en vertrouwen. Jij kiest wat je doet en niet doet, laat je vrienden of zijn vrienden niet bepalen of je een kus geeft of je iets doet waar je nog niet klaar voor bent. Je moet altijd zeker weten of JIJ er klaar voor bent, voor wat je gaat doen. Als dat niet zo is, doe het dan niet.

Anoniem, 12 jaar

Respect, vertrouwen, oprechte liefde, romantiek, begrip, humor, steun... Maar uit ervaring weet ik ook dat een goed seksleven van belang is. Als je op seksvlak niet op het zelfde niveau zit (zowel qua kwaliteit als kwantiteit), kan dat voor heel wat frustraties zorgen. Communicatie is belangrijk!

Anoniem, 18 jaar

Ik vind het belangrijk dat je van elkaar houdt en dat je veel bij elkaar bent

Anoniem, 12 jaar

Respect, niets meer.

Anon, 17 jaar

Ik vind het heel belangrijk dat je partner je een goed gevoel geeft en je hem/haar goed kan vertrouwen. Zelf heb ik al paar jongens gehad die bezig waren met een ander meisje en dat vind ik echt ongepast in een relatie. Ook is het heel belangrijk dat je je goed voelt bij hem/haar, dat hij/zij je een veilig gevoel geeft en er ALTIJD voor je is in goede en slechte tijden.

Panda, 14 jaar

Ik ben nog redelijk jong om echt te weten wat een relatie inhoudt. Maar toch ben ik er mee bezig. Niet alleen thuis maar ook op school. Ik vind het heel belangrijk dat je goed kan opschieten met elkaar en dat hij of zij je goed laat voelen en dat je altijd op hem of haar kan rekenen. Je moet dus zelf een beetje voelen, of je denkt dat je goed zit bij je lief. En laat je niet dwingen in iets wat jij NIET wilt! Belangrijk vind ik vooral dat je tijd voor elkaar vrijmaakt en samen leuke dingen gaat doen! Succes!

Anoniem, 11 jaar

Vertrouwen

Snoepie123, 16 jaar

Humor en vertrouwen is heel belangerijk, ook openheid. als je geheimen hebt loopt het sowieso slecht af. ook als je je niet veilig voelt bij hem moet je er niet aan beginnen

Lol, 15 jaar

In een persoon heb ik het liefst: een goede portie humor, plezier, liefheid, veel vertrouwen, respect, veel samen zijn maar niet "kleven" en natuurlijk nog een aantal kleine dingetjes zoals, een mooie glimlach.

Anoniempje, 16 jaar

Veel tijd spenderen met elkaar, elkaar kunnen vertrouwen en duidelijke afspraken zodat je elkaar niet al te vaak kwetst en zodat je van elkaar weet wat je wilt.

Perrie, 14 jaar

het is belangrijk om niet jaloers te zijn en je partner te kunnen vertrouwen ik ben met een jongen 1 jaar geweest het is uit sinds vandaag ik heb het er heel moeilijk mee hij heeft me bedrogen ik vertrouwde hem maar ja jongen tegenwoordig maar vertrouw altijd je partner en wees eerlijk en wij als meisjes mogen ons ook niet laten doen

Lyana, 10 jaar

Ik vind het belangrijk dat je elkaar vertrouwt en dat je niet vreemd gaat

Spruit, 16 jaar

Ik vind het belangrijkste dat je elkaar kan vertrouwen en gewoon altijd eerlijk kan zijn! En dat je iemand hebt die je kan knuffelen of kussen.

Lisa, 16 jaar