Wat vind jij belangrijk in een relatie?

Respect, vertrouwen, oprechte liefde, romantiek, begrip, humor, steun... Maar uit ervaring weet ik ook dat een goed seksleven van belang is. Als je op seksvlak niet op het zelfde niveau zit (zowel qua kwaliteit als kwantiteit), kan dat voor heel wat frustraties zorgen. Communicatie is belangrijk!

Anoniem, 18 jaar

Ik vind het belangrijk dat je van elkaar houdt en dat je veel bij elkaar bent

Anoniem, 12 jaar

Ik vind het heel belangrijk dat je partner je een goed gevoel geeft en je hem/haar goed kan vertrouwen. Zelf heb ik al paar jongens gehad die bezig waren met een ander meisje en dat vind ik echt ongepast in een relatie. Ook is het heel belangrijk dat je je goed voelt bij hem/haar, dat hij/zij je een veilig gevoel geeft en er ALTIJD voor je is in goede en slechte tijden.

Panda, 14 jaar

Ik ben nog redelijk jong om echt te weten wat een relatie inhoudt. Maar toch ben ik er mee bezig. Niet alleen thuis maar ook op school. Ik vind het heel belangrijk dat je goed kan opschieten met elkaar en dat hij of zij je goed laat voelen en dat je altijd op hem of haar kan rekenen. Je moet dus zelf een beetje voelen, of je denkt dat je goed zit bij je lief. En laat je niet dwingen in iets wat jij NIET wilt! Belangrijk vind ik vooral dat je tijd voor elkaar vrijmaakt en samen leuke dingen gaat doen! Succes!

Anoniem, 11 jaar

Vertrouwen

Snoepie123, 16 jaar

Humor en vertrouwen is heel belangerijk, ook openheid. als je geheimen hebt loopt het sowieso slecht af. ook als je je niet veilig voelt bij hem moet je er niet aan beginnen

Lol, 15 jaar

Veel tijd spenderen met elkaar, elkaar kunnen vertrouwen en duidelijke afspraken zodat je elkaar niet al te vaak kwetst en zodat je van elkaar weet wat je wilt.

Perrie, 14 jaar