Is die ook verliefd op mij?

Vaak zijn signalen verwarrend. Het kan bijvoorbeeld dat de ander ook op jou is, maar die gevoelens verbergt om zich niet kwetsbaar op te stellen. Je kan op deze dingen letten om meer duidelijkheid te krijgen:

  • De ander praat veel tegen jou en stelt je veel vragen. Met andere woorden, je merkt dat die ge├»nteresseerd is in jou.
  • Die gedraagt zich zenuwachtig, bloost of wordt een beetje onhandig als jij in de buurt bent.
  • Die merkt je op en zoekt contact wanneer jullie in een grote groep zijn.
  • Jullie maken veel oogcontact.
  • De ander plaagt je of geeft je complimentjes.
  • Je hoort van anderen dat die veel over je praat of naar je vraagt.

Jammer genoeg zijn we niet zeker of dit betekent dat de ander ook gevoelens heeft voor jou. Daarom nog enkele tips om meer duidelijkheid te krijgen.

Soms werkt de droom-truc goed: zeg je dat gedroomd hebt over die persoon, of zelfs dat je droomde dat jullie een koppel waren (als je dit durft). Kijk dan naar de reactie. Als de reactie tegenvalt, kan je uitstralen dat het voor jou ook niet meer dan een grappige droom was.

Je kan ook een vriend(in) in vertrouwen nemen en vragen of die eens wil polsen bij je crush.

Wat als ik wil vertellen hoe ik mij voel?

Voel jij je sterk genoeg, dan kan je je stoute schoenen aantrekken en de persoon in kwestie vertellen over je gevoelens.

Of probeer het met wat hulp van de gratis tool morethannice.nl! Je geeft de naam van je crush op, vertelt je crush op subtiele wijze over de tool en hoopt dat die ook jouw naam ingeeft. Enkel als je beiden elkaars naam hebt ingevuld, krijg je de info te zien. Spannend!

FOTO: Anika Huizinga

Nood aan een babbel?

Praat erover