Hoe maak jij het aan?

ik ben een meisje die verliefd is op een jongen ik wil niet zeggen hoe hij heet ik ken hem maar van dit schooljaar ik heb nog nooit een lief gehad maar vind me ook leuk en ik durf het niet aan te vragen

lolypopje18, 10 jaar

Ik ben op een meisje weet ni hoe ik het moet aanvrage.

Thibaut, 13 jaar

Ik vind het moeilijk om iets te zeggen tegen het meisje waarop ik verliefd ben, want ik denk dat ze nee zou zeggen. Maar ik droom echt veel van haar, ik moet het gewoon tegen haar zeggen. Na de vakantie vraag ik het gewoon en ik hoop dat ze ja zegt!

Leuke_jonge, 13 jaar

Ik doe het heel romantisch via een brief of persoonlijk.

Lollypop, 13 jaar

Ik was al heel lang op de jongen van men dromen, alleen wist ik dat hij iets had met men vriendin. Dat was een zware tijd. Toen hij het met mijn vriend uitmaakte heb ik het eerlijk wat ik voor hem voelde maar vroeg het eerst aan men vriendin, zij steunde me en zei: liefde kan je niet kiezen. Hij zei tegen mij dat hij mij niet leuk vond. Ik kon me er bij neerleggen, ik was blij dat ik het gewoon eerlijk recht ik het gezicht heb kunnen zeggen!

Sam, 14 jaar

Op je gevoel afgaan de andere is ook altijd nerveus als je het vraagt, ik heb 2 jongens die ondertussen al mijn liefjes zijn. Zij waren ook nerveus als ze het mij vroegen

jelena9002, 16 jaar

Ik heb hem het gewoon gezegd op instagram en hij reageerde normaal dus ja maar durf het eigenlijk niet aan te vragen omdat hij me toch zowiezo gaat afwijzen dus ik ben bang om het aan te vragen.

Tessa, 13 jaar

Ik denk dat je vooral jezelf moet blijven. Probeer je niet mooier, cooler of toffer te maken. De jongen wilt je eigen persoonlijkheid. Je kan het hem sturen, zeggen of duidelijk maken. Ik heb momenteel zelf een lief en het is alleen maar gelukt door mezelf te blijven. Veel suc6 !!! Xxx hartendiefje

Hartendiefje, 12 jaar

Laat hem of haar zien hoe graag je hem of haar ziet!

Anoniempje, 16 jaar

Gewoon praten, denk ik.

Kasia, 17 jaar

Ik dacht: ja, ik ga een brief schrijven over hoe ik me voel. Ik had die brief in zijn brievenbus gestoken. De dag daarna kwam die aanbellen en deed ik verlegen de deur open. En hij stond daar met die brief. Hij vroeg: was dat voor mij? Ik zei: ja nee, dat was maar een mopje. En toen zei hij dat hij me leuk vond en zo. Toen heeft mijn zus ervoor gezorgd dat ik daar nu samen mee ben. Maar ik ben super verlegen want die pakt mijn hand vast en zo en dan krijg is zo’n raar gevoel. Ik zou gewoon zeggen hoe je je voelt.

Popcorn_chickie, 11 jaar

Uiteten vragen en dan binnendoen.

Xm, 14 jaar

Ik durf het niet zeggen of er naartoe gaan.

Kiano, 11 jaar

Gewoon kussen.

Lili, 11 jaar

Die goeie oude liefdesbrieven, niets zo romantisch als dat!

Meinona, 14 jaar

Ik zou gewoon op die persoon afstappen en zeggen dat je hem/haar leuk vindt. Afwijzing komt waarschijnlijk harder aan, maar je ziet tenminste direct de reactie en via bericht is gewoon laf, vind ik.

Gorilla, 13 jaar

Vertel eerlijk je gevoel voor hem, zeg wat je voelt. Hij gaat je niet anders bekijken omdat je eerlijk over je emoties tegen hem praat. Succes!

Dear, 15 jaar

Ik ben verliefd en ik heb kriebels in mijn buik. Ik heb voor hem een brief gemaakt en ben bang.

Lisaline, 10 jaar

Probeer subtiele signalen aan hem of haar te geven of laat je vrienden het vragen.

Anoniempje, 13 jaar

Ik durf het niet vragen.

Juleke, 13 jaar

Ik ben op een jonge. Maar hij niet op mij, hij is wel schattig en lief, hij weet ook hoe hij moet omgaan met mensen. Als hij tegen me praat struikel ik vaak over mijn worden.

Anoniem, 12 jaar

Gewoon muilen. Groetjes xoxo

Anoniempje, 18 jaar

Ga gewoon eerlijk naar de jongen of meisje toe en vertel wat je voelt

Sad girl, 13 jaar

Gewoon binnen doen ;)

Loverss, 16 jaar

Ik ben met iemand van mijn klas maar eigenlijk heb ik pas ontdekt dat ik op de beste vriend van mijn lief ben. Ik vind het te erg om het te vertellen dus laat ik het maar aan. zo blijf ik toch in de buurt van mijn echte crush. En ik ben pas 11 dus ik weet nog niet wat echte liefde is en het zal toch niet voor eeuwig aanblijven.

Lovely, 11 jaar

Je kunt altijd hulp aan je vrienden vragen.

Ponygirl, 10 jaar

Volg gewoon je gevoel !

Anoniempje, 11 jaar