Wat doe jij als je je verveelt?

Zoek een hobby dat je altijd thuis kan doen. Bv door dingen te knutselen met dopjes of ander afval. Het is een zeer leuke hobby waarmee je altijd aan de slag kan

Elena, 12 jaar

een film/serie kijken. mijn kamer opnieuw inrichten. bellen/sturen met een vriendin

emma, 14 jaar

Ik word vaak heel negatief als ik mij verveel. Ik probeer dan mezelf af te leiden door dingen te doen waarvan ik hou zoals creatief bezig zijn of sporten zodat ik me niet super slecht begin te voelen.

Mia, 13 jaar

ik ga dan mijn kamer een beetje veranderen of sporten of gwn dom doen

Kate, 12 jaar

voetbalwebsites opzoeken, vervelen, biertjes drinken (lekker), lachen met Habibi

rudolf, 20 jaar

ik verveel me zelf ook vaak! en dan begin ik dingen op te zoeken, dan doe ik dat. is dat ook weer saai! zo stom! maar dan ga ik vaak wat op mijn gsm scrollen (tiktok) en vind ik eigenlijk super leuke dingen om te doen! Bv. strijkparels rond je oortjes doen! of gewoon dansjes leren! of tekenen of schilderen! of ik stuur of bel met mijn vrienden of ik ga gewoon afspreken met hun! je kan ook je familie eens bezoeken! daar wordt iedereen blij van! maar soms heb ik gewoon al alles gedaan en weet ik niet meer wat te doen! dan vraag ik het aan mijn vrienden! dat is alles denk ik daag!

anoniem_123, 13 jaar

Als ik me verveel dan spreek ik af met vrienden of ga ik naar boven om daar iets te doen.

luna, 13 jaar

Als ik me verveel ga ik meestal nieuwe dingen uitproberen bij mij draait het om kunst en muziek dus als ik me verveel luister ik naar een muziek album dat ik nog niet eerder hoorde en probeer ik een nieuwe techniek ik kunst

gra_phit, 14 jaar

Ik ga op pinterest meestal opzoek naar knutsel ideetjes zoals: vormpjes in klei maken of strijkparel patronen,..... Als ik iets vindt vraag ik aan mijn vriendinnen of ze mee willen komen doen ,dan heb je ineens een maatje om mee te praten! Hopelijk help ik hier mensen mee! veel knutselplezier!

swiftie, 13 jaar

Slapen, Muziek luisteren (liefst Turks voor mij) , shopppennnn

Sabiha, 11 jaar