Hoe moet ik mijn lief vingeren?

Je maakt je misschien wat zorgen of je het wel goed zal doen? Of misschien zoek je tips om je skills wat te verbeteren? In elk geval is het belangrijk om goed te luisteren naar wat je lief wil. Vraag gerust om instructies of tips van haar. Dat vindt ze zeker niet erg.

Elk meisje is anders. Zoek uit wat werkt bij jouw lief.

Stap 1

Streel eerst je lief over haar buik, billen, dijen en langs de binnenkant van haar benen. Zo wordt ze al wat opgewonden en heeft ze nog even de tijd om te bedenken of ze wel gevingerd wil worden.

Als ze je hand terug naar boven begeleidt, dan wil ze waarschijnlijk niet gevingerd worden. Probeer dit dan niet opnieuw tijdens die vrijpartij.

Stap 2

Maak je vinger nat met speeksel of glijmiddel. Zorg er ook voor dat je nagels geen scherpe randen hebben.

Stap 3

Ga niet meteen naar de clitoris. Ga eerst zachtjes naar de plekjes rond de clitoris, streel bijvoorbeeld de binnenste of buitenste schaamlippen.

Kijk hoe je lief reageert. Is ze wat meer opgewonden? Dan vindt ze het misschien leuk dat jij haar clitoris aanraakt. Hoe hard, zacht, snel of traag je best wrijft, dat vraag je best aan je lief.

Je kan ook je lief penetreren met je vinger. Maak je vinger voldoende nat en ga langzaam (!) naar binnen met je eerste vingerkootje en terug eruit. Als je voelt dat dit zonder probleem gaat, dan kan je opnieuw proberen met twee vingerkootjes.

Als je lief ergens je hand wegtrekt, stop dan meteen. Misschien is ze niet klaar om verder te gaan, of doet het pijn. Vraag haar wat er aan de hand is.

Stap 4

Hebben jullie al wat geƫxperimenteerd met de basistechnieken? Dan kan je nieuwe vingertechnieken proberen, als je partner dat okƩ vindt.

FOTO: Mahrael Boutros

Nood aan een babbel?

Praat erover