Kan ik andere jonge mama's ontmoeten?

Natuurlijk kan je andere mama's ontmoeten!

Vaak verliezen tienermama's heel wat van hun vrienden. Andere jongeren zijn niet altijd geïnteresseerd in verhalen over slapeloze nachten, borstvoeding, babykleertjes of vieze pampers. Het kan deugd doen om andere jonge mama's te leren kennen om ervaringen te delen.

Mijn leven is zo hectisch! Op het TEENS-weekend kan ik tot rust komen. Het doet me deugd om andere jonge mama's te leren kennen. Dan besef ik dat ik er niet alleen voor sta.

Katia, 19

Gelukkig is er LEJO, een organisatie die activiteiten organiseert voor tienerouders. Elke maand doen ze een uitstap. En 2 keer per jaar organiseren ze samen met Fara het TEENS-weekend, een weekendje weg met jonge mama's en hun kindjes. 1 keer per jaar is er ook een gezinsreis voor tienerouder-gezinnen.

Ook via Facebook kan je in contact komen met andere mama's. Of contacteer Fara en zij gaan voor jou op zoek naar mama's die je willen ontmoeten!

Toen Eliah 1 was besefte ik dat ik nog maar 1 goede vriend over had. Al de rest haakte af op mijn mama-leven. Op tienermoederweekend heb ik een nieuwe vriendin gemaakt. Ze heeft een kindje van 6 maanden. We sturen bijna elke dag over onze kindjes. We snappen en steunen elkaar.

Lena, 17

Nood aan een babbel?

Praat erover