Lumi

Lumi luistert naar iedereen die vragen heeft over gender en seksuele voorkeur.

Merhaba

Merhaba is er voor LGBT+-personen met een migratieachtergrond. Je kan bij Merhaba terecht met je vragen of om anderen te ontmoeten.

Transgender Infopunt

Zorgen of vragen over familiale problemen? Discriminatie op het werk of op school? Het transgender infopunt is er voor jou. Via mail of telefoon kan je je vraag stellen of een afspraak maken om langs te komen, te chatten of te videobellen.

Awel

Awel luistert naar kinderen en jongeren.

CLB

Praten over hoe je je voelt op school of thuis? Vragen over je studies, je gezondheid of het medisch onderzoek? Je kan gratis en anoniem bij het CLB terecht voor info of begeleiding.

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen

Ben je 18 jaar of ouder en heeft iemand naaktfoto's van jou verspreid? Word je gediscrimineerd op basis van je geslacht? Wil je meer weten over je rechten? Neem contact op met het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM).

JAC

Info of hulp nodig? Bij het JAC kan je terecht met elke vraag en krijg je professionele hulp, gratis en vertrouwelijk.

min19.be

Ben jij transgender, lesbisch, bi, homo, panseksueel, ... of twijfel je nog? Tussen de 13 en 19 jaar en op zoek naar een plek om nieuwe vrienden te maken? Als je 3x 'YAAAAASSS' hebt geantwoord, dan is Min19 helemaal iets voor jou! Min19 is een initiatief van Wel Jong Niet Hetero vzw voor en door holebi- en transgendertieners van 13 tot 19 jaar. Min19 heeft hier een eigen online community en organiseert doorheen het jaar verschillende activiteiten.

OverKop

Een OverKop-huis is een veilige plek waar je ook professionele therapeutische hulp krijgt.

TEJO

Ben je tussen 10 en 20 jaar en zie je het even niet meer zitten? Spring bij TEJO binnen en krijg onmiddellijk therapeutische begeleiding, anoniem en gratis, met of zonder afspraak. Je kan ook een afspraak maken voor een videocall.

Tele-onthaal

Zoek je een uitweg? Soms moet je al je moed bijeen rapen voor een gesprek. Tele-onthaal staat dag en nacht voor je klaar. Anoniem, voor kleine of grote zorgen.

Unia

Ben je gediscrimineerd omwille van je huidskleur, geloof, leeftijd, handicap of seksuele voorkeur? Of ben je getuige van discriminatie? Klop bij Unia aan.